Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter 60




Han kände sig som Hästskiten
på Slottsbacken

Kvarlämnad efter Pompa och Ståt

Hon kände sig som Kakmonstret
Som bara satt och hävde i sig
på konditorier dagarna i ända.

Samt köpte dyra Modeväskor
när hon kom åt

Tillsammans lyssnade dom till
en Levnads Coast på ett
Livs seminarium möte:

"Livet är inte över än"

Krockade somnande mot varandras
Huvuden. Ursäktade sig samtidigt
rodnande, gick ut med varandra.
Blev ett par.Slutade gå på möten.

Livet pågår fortfarande. ..

Med Vaktparad och försäljning
I Modeaffärer.

Som en utslagen Hästskit
i en Dyrbar Dior handväska.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-02-11 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt uppmuntrande text till oss alla som passerat 60.
Livet pågår fortfarande, det tycks behövas en "krock" ibland.

Bra och livfullt beskrivet!
2017-01-06

    ej medlem längre
Trevlig historia. Väldigt trevlig!
2015-11-27

  Carl Mikael Fäldt
Jag läser tyvärr inte så många texter här på världens bästa skrivarsida, men när jag väl läser,brukar jag ha tur-att finna texter som bygger något vackert!

Som denna din text-exempelvis!
2015-10-03

    AmandaB
Läser den här ofta, så nu får den bli ett bokmärke! Underbar
2015-09-04

    Lars Gullberg
Bilderna är bedårande

nästan en doft av Strindberg

Ursäkta min frånvaro men jag kommer tillbaka

/Kram din skrivvän Lars
2015-04-11

  Alva Johnsson VIP

Första strofen!!!! Känslan är Din, men Gud så målande.
2015-03-18

  Ingrid Trolle
En rolig och
samtidigt mycket
levande text om
två öden som
länkas samman.
Lätt och luftig
läsning.
2015-03-12

    Lena Söderkvist VIP
Så kan det gå. Positiv läsning!
2015-02-16

  KattenKin VIP
Han kom upp sig lite, iallafall från backen och numera medsläpad, i kanske lite ovana miljöer, men ändock med på banan. Livet är ett äventyr.

Fin historia.
2015-02-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Poetiska dyrglimtar här och där...
2015-02-13

  gunnnar nylund VIP
Udda text, med lyckat slut!

2015-02-13

    ej medlem längre
Tragikomisk,ha ha ha ,men fan vad bra!
2015-02-12

  i af apa
så bra...!!
2015-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om två levnadsöden!
2015-02-11

    ej medlem längre
En bra och originell dikt.
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP