Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tid, ett liv, en man att räkna med


Nu skrapar jag med nageln

Aldrig ska jag glömma dig
Du var en man att räkna med
Mitt stöd, när själv jag svek

Det kunde ha gått som på räls
Trots tidens ideal
Att äta kakan och ha den kvar
Var vi eniga om att det var vi två
och en dag, det sa vi
skulle det vara överspelat
med det vi kallade "erfarenhet"

Du har lärt mig allt jag vet
Kärlek & Konsekvens
Cornelis Wreesvijk, John Hurt och Peps
Recept "Från en fattig planet"
Trampsymaskin, vespa och katt
Toalett i källaren, över gården

Men nu skrapar jag med nageln
Barken av en björk och gråter
För skymningssvärmaren närmar sig
och du ber mig bli din fru
men jag väntar en annan man
en annan mans barn!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-11 21:53



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Du var en man att räkna med


____+++++
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP