Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

En vacker ros
Röd som blod
En gåva från mig
Varsågod

Dess taggar är vassa
Så ta det varligt
Det som är vackert
Kan också vara farligt




Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 570 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-11 23:50



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat. Välkommen till poeter.se
2015-02-14

  Missi VIP
Mycket, mycket fin första dikt. Välkommen till poeter.se
2015-02-13

  Tigeröga
bra skrivet
2015-02-13

  Nannie
Fint
2015-02-12

  P-E-H
Den sätter sig direkt och tankarna snurrar igång.

Bravo!
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W