Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurförsök

Avlivade labradorer med tandimplantat
Har väckt vilda protester och hat
Inte fick de av Bagge adopteras
Det skulle visst på dem experimenteras
Om det varit i Kina hade de då i stället serverats som mat?




Bunden vers (Limerick) av Elias.W
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W