Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibal

Kannibaler är mycket kräsnare än vad många tror
Titta bara på familjen som här i staden bor
- Ät upp så du blir stor och stark, säger mamma
Ungen grimaserar och svarar med det samma
- Då får du ge mig något annat för jag tycker inte om lillebror!




Bunden vers (Limerick) av Elias.W
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-21 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W