Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldvaskning

Bäcken håller mer än fisk
Men titta efter på egen risk
Får du blott av det dolda en skymt
Har förståndet ditt snart rymt
Sedan blir du aldrig mer frisk




Bunden vers (Limerick) av Elias.W
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-03-18 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W