Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drontens fall

Dodo ville flyga men hade problem med starten
Han konstaterade att det nog berodde på farten
Så han gjorde sig redo och tog extra mycket sats
Sprang för glatta livet och slängde sig ut från en klippavsats
Det blev ett hårt fall för Dodo men ett desto hårdare fall för arten




Bunden vers (Limerick) av Elias.W
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 12:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Problemet var inte fågeln utan människan.
Människans ROVDRIFT på en art.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W