Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller snarare midvinter...


Midsommar i Nya Zeeland

Här dansar inga grodor små
Stackarna fryser nog i sin lilla å
Och musikanterna från Skaraborg
Hittar inte till Nya Zeelands torg
Ingen stång
Ingen sång
Ingen dans
Inga grodor utan svans
Ingen sill och ingen nubbe
Däremot en och annan fullgubbe
Så lite midsommarkänsla får man ändå...




Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-22 14:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ju mindre midsommar, desto bättre.
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W