Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll i tvålen

Det finns en oskriven regel varje fånge känner till
Om du tappar tvålen i duschen - stå bara still!
Det finns nämligen öden betydligt värre än att lukta som en sill
Jag fick bokstavligt talat lära mig den “hårda” vägen
Mitt misstag var att böja mig ner och visa mig själv underlägsen
Snubben i duschen intill måste ha sett min vita ända som en invit
För plötslig var den full av 15 centimeter bandit
Jisses, den mannen var lika hård som granit!

När fartyget så att säga väl hade kommit i hamn
Presenterade han sig själv med sitt ökända kåkfararnamn
Benbrytar-Benny hade tydligen försörjt sig som cirkusakrobat
Men blivit dömd för mord efter ett olyckligt spagat
Nu var han glad över att få mig som cellkamrat

Så vitt jag vet är ingen av oss homosexuell
Men det hindrar inte Benny från att viska i mitt öra varje kväll
Han vill ligga sked trots att det finns en våningssäng i vår cell
Jag har försök att skylla på allt från huvudvärk till klåda
Men hos Benny brinner lusten så stark att den räcker för oss båda

Allt för många gånger har jag brottats med hans ål
Jag får agera målvakt medan han är skytten som gör mål
Ska jag vara helt ärlig har jag nog fått mer än jag tål

Hur som helst...

Sensmoralen i dikten är: hamnar du i fängelse använd flytande tvål!

07-07-2018




Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-06 16:39



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den visste var den tog! Är det reality eller bara såpa tro? Mustigt och tragikomiskt i alla fall.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W