Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tvekan har fått sin tid...


Kanske kan vi hålla


De vackra vita buren är nog så skön
för oss, vingklippta fåglar
men frihet är öde!

Och kanske kan vi hålla
en dörr på glänt
och kvittra lågt
på en stadig gren!

Kanske kan vi hålla
hålla för att klättra
klättra utan stege!

Frihet
är vårt öde!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-12 00:30



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
YES!
2015-04-29

    Lena Söderkvist VIP
Absolut!
2015-02-16

  lila fjäderblomman VIP
Yes...frihet är vårt öde!

2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP