Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var dig själv, eller någon annan om det behagar.



jag vill skriva som någon annan.


som du, du och du.
men inte som mig.



för det blir aldrig lika häftig
eller
bra, inte bra och fint
som för alla andra.



dom är så mycket bättre.


jag vill ju bara vara.
lika bra.


bara vara.



men,
vilken idiot vill inte vara som alla andra?




Fri vers av Kathleen
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-04-11 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathleen