Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De får väl också vara med

Valen Tin sa till sin fisk tjej
kärlek den är ju en sådan grej
enkel som gåva
sen kan jag lova
utan kostnad förökar den sig




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-12 14:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Gäller även
dammråttor
2015-02-13

  Lars Hedlin
Japp mycket bra!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt