Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byxknappar åt en vän

- Ingmar, kan du hjälpa mig. Kan du sy i byxknappar åt mig.

- Självklart, svarar jag och syr i byxknappar.
- Min mamma lärde mig sådant för mer än sextio år sen.

- Här har du byxorna.
Säger jag efter några minuter.
- Annika har tvättat dom åt dig också.
- De är torra.

Han ler svagt.
Kränger med stor möda benklädnaden på sig.

- Det funkar med knappen, säger han och stapplar iväg.
Min vän.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-12 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP