Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna föll

Skuggornas demoner framträder
tiden tickar allt snabbare
Det är tid för avgång

Dörren låstes kanske för alltid
vandringen började mot eken
där knoppar av väntan växer

Blott en ensam humla surrar
under stjärnklara himlen
hans sång lockar mig att

Öppnar nya hänglås
för var stjärna som faller
glittrande bland ekens

Daggdroppar




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-13 18:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2015-04-24

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra och närvarande!
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson