Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett under att få ha!

Folk som säger att de ingenting alls kan...
De kan vara bäst på, det som varje människa
vill ha och även va´...
En god vän!

Att sätta ett pris på den det går ju ej, men
den är lika betydelsefull för mig som
solen, försvinner vännen går jag
inte bara sönder jag går
totalt under!





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-13 19:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skaldat!
2015-02-17

    ej medlem längre
Bokmärker!
2015-02-13

    ej medlem längre

2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
En vän är en skattefri förmögenhet.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt