Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tantbak

Tanten är en romantiskt sinnad själ
som innerst inne önskar allas väl
Hennes bästa färg är rosa eller rött
(hon älskar sådant som är sockersött)

och hur än åren har svunnit och förgått
tanten inte riktigt varken bestämt eller förstått
vad hon som stor månntro ska bli
(att vara levnadskonstnär är att vara fri)

så hon fortsätter att dagdrömma,
realitetens krasshet undangömma
Hon snuttjobbar än här, än där
och hoppas på en liten karriär

inom lyckosparkarbranschen
(just där ser hon den riktigt stora chansen)
Hon kör igång med kakbak på direkten
(hennes bak brukar ha rena feelgood-effekten)




Bunden vers (Rim) av Mia Bergenheim
Läst 702 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-13 20:54



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Lyckliga människor blir
aldrig riktigt vuxna.
Calle
2015-02-13

    ej medlem längre

Lite som min "Efter femti"
Jättebra och lycka till med ditt fortsatta skrivande.
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim