Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta katters dag

En dag för oss
En alla svarta katters dag
Vi kanske slåss,
Sen tvättar vi vår päls ett slag
Fångar en sork,
Den som har ork
Korsar vägen nonchalant
Skrämmer en och annan tant
De spottar gånger tre
Fredagen den trettonde
Alla svarta katters dag,
Sardiner på sängen, grädde på fat
En dag kanske, att bara vara lat
Och sig själv mest till behag




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-13 21:48



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
aaaaaaaaaaaa. va roligt att texten blev uppmärksammad!
2015-02-15

    Lena Söderkvist VIP
Mjau! Jag och mina katter hälsar. Härlig kattdikt, tycker vi.
2015-02-15

  Ingrid Trolle
Fin beskrivning
av svarta katter.
Har själv haft en
som apporterade
korkar och gjorde
konster.
2015-02-15

  Connie
Härligt med svarta katter, skrockfull som jag är ;)
2015-02-15

    Monica Kvist VIP
Rolig!
Den här dikten tänker jag läsa på vår Poesihörna i Örnsköldsvik i dag om du inte har något emot det.
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP