Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste vara två för att uppleva kärleken. I natten...


Natten och ... Du

Stilla satt vi så
du och jag och lundens grönska
att du tänkte på
mig - kan jag bara önska

Månen, solens broder lekte
i ditt öga när jag smekte
dig på kinden och jag sa:

-Liksom vinden älskar jag...

Mot mig log du då
tog min hand nu till ditt sköte
lät mig lyckan få
i ett sällsamt kärleksmöte

Månen mot oss log
natten stillsamt skänke stunden
silverslöjan tog
gav oss kärleken i lunden

Morgondagen steg
gryningen med dimman smälte
rosor vackert neg
gav till dagen blomsterbälte

Solen, månens syster lekte
i ditt öga när jag smekte
dig på kinden och jag sa:

-Liksom vinden älskar jag...

Jag vill vara din för evigt!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-04-11 09:44



Bookmark and Share


  vildvin
så vacker
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden