Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter stormen. Bild Google.


Efter stormen blir det lugnt.

Kärleken inte alltid en dans på rosor.
Beror ibland att vi är så lika i sättet.
Ibland är det bra, ibland är det mindre bra.
Börjar man kivas och höjer rösten då är
det farligt.
Slutar ibland med att båda vill göra slut
med varandra och det blir svåra känslomässiga
sår.
Men vi kan glädjas att det har hänt två gånger
på sån lång tid som femton år.
Men vi vet hur vi fungerar och allt blir upprätt
efter ett par timmar.
Sen är den tunga stormen över.
Det blir en förlåtelse på våra läppar.
Aldrig försent att börja om.
Ditt hjärta slutar aldrig att förvåna mig.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos