Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressigt värre

Stress i tv och radio.
Hur har det blivit så stressigt i våran livsstil
och i verkligheten.
Allt ska gå så snabbt, folk har inte längre tid
och tålamod.
Tv är lika stressig.
Reklamen hinner man inte se, färger eller
människor som visar klädreklam.
Dom lägger ner så mycket jobb för en reklam som
man inte hinner se.
När man tittar på en film så hinner man knappt
läsa texten innan dom byter till nästa text
så man knappt vet vad filmen handlar om.
Det är samma sak i radion.
Dom talar så snabbt i mun på varandra så man
bara uppfattar det första och sista ordet.
När dom skrattar i radion så verkar det som att
programmet är för dom och inte till dom som
lyssnar.
Jag har gått över mest nu till CD skivor.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-14 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos