Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan på staketet


Det hänger en kvinna på staketet
Hennes ansikte är blekt av död
Det långa håret vajar tyst i vinden
På marken har den vita snön färgats röd

Hon har hängt där hela natten
Ensam
Rädd
Uppochner

Skrikit ur sig all sin smärta
Tills hon inte orkade mer

Hon hade försökt ta sig över
Det blev hennes fall
Hängandes i vaden
Köttet genomborrat av metall

Månen såg henne lida
Stjärnorna lyssnade till hennes klagosång
När solen gick upp var hon död
Livet hade haft sin gång

Spetsad
Penetrerad
Fast på ett staket

Hur kvinnan hamnade där
Förblir en hemlighet




















Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-14 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W