Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om småttingar...har fått praktik på ett dagis...här finns det inspiration! Barn är en inspirationskälla.


Alla små, små...

Alla små, små händer.
Alla små, små tår.
Vart ja, än i världen vänder....
små,små leenden jag får.

Alla små, små ögon.
Lockigt barnahår.
\"Fröken\" kallar på de små...
åt det hållet de vill gå.

Alla små.

Små.

Små.


11/4 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-04-11 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel