Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta Blå Fågel

Vinden rullade löven, i små suckar, sakta ned
till Minneslunden...

Jag var så trött att
av mitt huvud
var bara en stor ren kärlek kvar
men tro inte att du ska få frid
innan du ger mig en glimt
av att du har det bra!

Hjärta Blå Fågel
du for
innan vår tös hunnit fylla sju år, så
kom om en dröm, ett rum, en rymd
för vi måste mötas igen!

- se, din dotter, se, så söt hon är
när hon tänt sitt ljus vid ditt porträtt -

Jag vill att du lovar mig
att de ger din dotter din välsignelse!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-16 19:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken vacker dikt, sanslöst fin titel, och din önskan om välsignelse från dem som redan finns på andra sidan - självklart får hon den. Blir berörd.
2016-08-28

  Lollitta VIP
mitt huvud
var bara en stor ren kärlek

_______!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så vackert...ja
2015-04-28

  lila fjäderblomman VIP
så vackert...
2015-02-17

  Chawa VIP
Smärtsamt berörande, mycket vackra ord. Jag tror välsignelsen är given...
2015-02-17

    Lena Söderkvist VIP
Så vackert, tycker mycket om denna känsloframkallande text.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP