Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en osäker "Berlin" text


och himlen som följde våra steg

och himlen som följde våra steg
var en rödglödgad
post-it lapp
mot den skyn blev
molnen ett
hemkokt alfabet
där ovan
gjord av mina ord
uppenbart
ämnat till
att berätta något för dig




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-16 20:02



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gillar verkligen
det hemkokta alfabetet
som uppenbarligen
vill säga något.

Riktigt bra!
2015-02-23

  träsnidaren
Verkligen vackert!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström