Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon 17.2.2015

 

ett tjockt svart streck 

på min fönsterruta,

 

sträcker sig

från gardin till gardin

 

björkens långa finger

ekorrarnas rännarbana,

 

snölös, fågellös, ekorrlös

gungas gren i sidoled

 

blott av vinden

 

2015-02-08:51

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-17 07:57



Bookmark and Share


  Connie
Tycker mycket om!
2015-02-23

  Björn Donobauer
strukturellt som en serie vindpustar
emotionellt som en rad blinkningar mellan vänner
2015-02-18

    ej medlem längre
Tyst vintermorgon, lite vinterdyster bild. Kanske beroende på mulet väder.
Fint!
2015-02-17

  Eva Langrath VIP
Glider med i ordflödet som talar gott till mig
2015-02-17

  Deva
Tycker om ditt alldeles egna ordval som beskriver rörelsen i naturen. En dubbel applåd!
2015-02-17

    ej medlem längre
Tycker om denna ordbild
2015-02-17

  Grubbelmia
Tack för denna text. Speciellt starten berör mig "ett tjockt svart streck på min fönsterruta". Grubblar vidare på detta...
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP