Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Livs*Glädje*


Din*Gåva*Ditt*Liv

Du*Har

Begåva*med

Kärlek*

Empati*

Sympati*

Livs*Glädje

17/2-15 Av*i.Åberg
















Fri vers av Irene Åberg
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-17 12:58



Bookmark and Share


  Johan-70
Vackert skriver Irene.
2015-02-22

    ej medlem längre
Ja, vad vore vi utan livsglädjen å kärleken till nästan...!
2015-02-21

    ej medlem längre
Ja, i många länder kan vi känna livsglädje å trygghet, men på flera håll är kampen för det hård, ja, även för oss.
Men vi kan ju alltid tända ett ljus för de som lida å har det svårt, för vad vore vi utan solidariteten!
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Härligt livsbejakande
2015-02-17

    ej medlem längre
Vackert skrivet. Och en sån söt liten katt!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg