Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(foto av Kåre Nordmann, Akvileja, från Wikimedia) Läser dikten med , via spelaren till höger på sidan


Återbuda

återbuda mig
sänd genom oceaners skyar
återgälda dig
vill jag genom vindens byar
återskapa ja ur nej
omvända till fredlighet de som krigar
återfinna sig
vill jag önska åt dem som med mörkret tävlar
återvinna ur adjö ett hej
välkomnande alla arma som hatet jagar
återbörda frö till akvilej
till en trädgård där liv och kärlek så spirar

 

 

File:American columbine plant aquilegia canadensis.jpg

Akvileja, bild från Wikimedia Commons




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 611 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-17 18:33



Bookmark and Share


  aol
Vackert skaldat till så fina bilder
2015-04-12

  Sommarina VIP
Så vacker. Min favoritblomma.
2015-04-07

  Blomma-Stjärna VIP
- hoppfullt vackert! Med bild och röst därtill!
2015-03-24

  Margareta Wersäll
Vilken vacker dikt och ordet återbuda är ju nydanande och så innehållsrikt!
Och en underbar bild till! Kan det bli bättre?
2015-02-20

    ej medlem längre
Så vackert skaldat med ett fint budskap. Vackra bilder!
2015-02-17

    ej medlem längre
Bra! Vacker blomsterbild.
2015-02-17

    ej medlem längre
Vackert diktat!
Underbara bilder!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)