Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad glädje

Hon var så besviken på denna Stora dag
Semledagen Fastlagssemla Fettisdag Hetvägg
Hon låg på demensboende
Var hon verkligen så dement

Att hon kunde känna sådan besvikelse
Över
Att Dom delat på Semlan
Så den inte längre var rund
Och utan hatt
Ingen glädje
Delad glädje
Delad semla




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-17 19:25



Bookmark and Share


  Järnkatten
Den var fyndig, är ingen vän av semlor men detta får man nog beskriva som en form av vanvård ;)...
2015-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-02-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
allvarlig men ack lättsam, snyggt
2015-02-23

  Nannie
gillar denna
2015-02-18

  Magdalena Eriksson VIP
Asbra ! Ha hurra !

2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP