Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en humla

Hur den flyger in i varje klocka
Besviket finner ingenting
Ingen nektar i en petunia
Men envist försöker humlan besöker
Varje blå hängande bar
Inte var midsommaren så ljus och glad
Men det är en ny dag idag
Och solen skiner
Himlen är blå
Vi finner nektar
Kanske hela sommaren
Jag plockade blåklockor på ängen




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-27 11:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om den filosofiska tonen. fint!
2021-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Vemodet i början på texten förändras till tilltro och tillförsikt.
Gillar blåklockor.
2021-06-28

    Sefarge VIP
Ljuvlig Sommarfägring
Tack för delning!
Så lever även dessa
Ängsblommor efter
sin egen vissning
I Cyberrymden
en viss tid
till?
;)
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP