Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handens val

När solen flämtar värme
Bubblar svetten
Vem vill frysa
Vem vill ha för varmt
Katten trivs
Vässar morrhåren
Mot solen
Sommar
Hur skönt det är
När vattnet i sjö och hav
Är allra mjukast
Blommorna
Handen väljer
De allra ljuvligaste buketter
Förgätmigej och viol
Hundkex smörboll
Akvileja
Och flox
Och lärkan i skyn
Med jordgubbar till
Sommar




Bunden vers av Sommarina VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-20 22:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2023-06-21

    ej medlem längre
En ljuvlig sommardikt. Att få hålla något eller någon i sin hand värmer gott!
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP