Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är mina ex

Jag tänker
Jag har inga x
Bara framlidna
Känslor jag inte kan tolka
Mina framlidna
En storm vid varje avsked
De jag älskat mest
Hjärtat i omställning
Vem ramlade nu
Cancer
Cancer
Cancer
Hjärtinfarkt
En gyllene regel
Vältra aldrig dig igen
Mitt hjärta frestar
Kärlek gör ont
Men längtan
Frestar alltid




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-23 10:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner med diktarjaget. Bara framlidna! vissa saker rår vi inte på, som döden.
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP