Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan eftertanke


Den eviga längtan

Den eviga längtan
Som gungar i mitt sinne
Vad vill den ha
Minns den ett minne
En känsla av kärlek
Stark som en storm
Upp och ner vänd
Farlig som en orm
Slingrar och griper
Gör hetta och lust
När havet är stilla
Spegelblank yta
Säg är det det bästa
Att stilla få flyta
Men den eviga längtan
Stirrar där inne
Längtar och trängtar
Efter ett minne
Det kommer det går
Men Livet är härligt
Då Förälskelse lockar
Men inte helt ärligt
Den bugar och bockar.
Stormar och ryter
Känslorna tryter....
Och trasslar och slår




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-08 08:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken vacker gestaltning av det inre skeendet, även om det trasslar på slutet. Denna tar jag till mig i dagen.
2020-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-11-09

  ULJO
Fint
"Längtar och trängtar
Efter ett minne"
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP