Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vackert regnar hösten vid min dörr

Gruset knastrar grått och blött
Regnet snett i luften
Färgerna orange rött gult
Träden vissnar löven sakta
Leriga vägar spår mot sjön
Där vattnet stiger hungrigt
Svämmar lite
Men bäcken utanför mitt fönster
Leder vatten bort mot brunn
Än skrämmer inte regnet
Ruskar hösten mot min kind
Traskar stövlar hemåt
Stearinljus längtar
Bok och film
Njuta här och nu
Inte vänta solen






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-03 16:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää man får acceptera vädret som är och njuta av det som finns tillhands. Tycker om acceptansen i dikten.
2021-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Efter en sådan utevistelse är det skönt att komma in och kura skymning.
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP