Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O, mor, pärlemor

O, mor, pärlemor
något skaver mig
i mitt mjukaste innandöme

jag släpper allt jag har
lägger ner mina försvar
det är ju som det är
jag är ganska ensam med det jag bär

men vi får se, över tid som går
nu lägger jag lager på lager
glans och mening

kan inte låta bli
kan bara låta ske
ge rum
för skapelse

o, mor
tro på det som är
o, mor, pärlemor

Jag är inte ensam här
- är rik på pärlor!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-17 23:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tjusigt! Gillar pärlor på alla sätt, inte minst som metaforer i dikter. Du har satt en personlig prägel på dem här.
2015-02-19

  lila fjäderblomman VIP
skapelsekrank ;)
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP