Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gräver i kroken sekretär

Jag gräver i en bokmärkesängels spår
bland kärleksbrev och dammiga försäkringar
bland biljetter till tåg som har gått
för så länge sedan...
- finns här några levande begravna?

Jag besvär er
kasta reflexer mot minnenas motvalsighet!
Hoppa ur lådornas mörker
sprattla ur kroken, nu
- mot vänster
möt vattnen, igen!

Jag gräver där jag står
bland dagböcker och poesi
som stelnat i gulnad eternell

Jag letar bland de levande begravna
krafter

de sprattlar och hoppar som laxar ur kroken
sekretär!

Mot ljuset!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-18 00:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Spralligt, läckert berättat om minnen som poppar upp.
2015-02-19

  lila fjäderblomman VIP
jag hade nöjt mig med första versen.Tycker den är bäst! även om jag gillar det andra...oxå lol!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP