Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut salut!

Han var vacker som en yster fåle på grönbete
när han ville ha mig - han var mig när!

Han hade många projekt
utbildning i annan stad
husbygge på annan ort
teaterambitioner också
- jag var ensamstående mor
även sedan jag flyttat ihop
med mina barns far!

Inte behöver jag undra bakut
varför det måste bli ett slut
ett skjut
salut!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-18 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP