Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knip i hjärteroten

I handen fick jag ett recept
på värktabletter.

Men knip i hjärteroten
kunde dom inte göra något åt.




Övriga genrer av Hallucinera
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-18 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring