Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hjärtan slår i takt

Våra hjärtan slår i takt,

vi kämpar mot förakt,

hat och hot.

Tillsammans kan vi stå emot.

Vi öppnar våra hjärtan,

för att övervinna smärtan.

Terrorn ska inte få härja,

för vi ska världen med vår kärlek färga.




Bunden vers (Rim) av Hallucinera
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-20 13:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring