Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaridröm

En januaridröm
virvlade förbi
likt en snöflinga
landade den
på ögonfransarna
och fick mig att se
ljuset
som så länge
varit borta

En känsla
av hopp
och frihet
längtan
till framtiden
min januaridröm
virvlade förbi
så nära




Fri vers av Hallucinera
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-10 16:07



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Härlig rytm!!! :)
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring