Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick aldrig se dig gråta

Du var stark, du var en gåta.
Jag fick aldrig se dig gråta.

Om det fanns tecken på svaghet,
var det din hemlighet.

Ditt hjärta bakom glas,
fick aldrig gå i kras.

En stark fasad,
eller snarare en blockad.

Länge stod du emot,
men jag var ingen idiot.

Du är stark, men du är ingen gåta.
Jag vet varför, jag aldrig fick se dig gråta.




Bunden vers (Rim) av Hallucinera
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-22 22:10



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
skön rytm och känsla
om integritet och försvar
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring