Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtidstant

Jag tycker det är galant

att bli kallad förtidstant.


Jag har så mycket livserfarenhet,

som ingen av er vet,

särskilt mycket om,

mer än det jag berättar allteftersom.


Jag är inte den jag ser ut att vara,

bara så ni är på det klara.


Inombords döljer sig så mycket mer,

än vad någon av er ser.


Välj aldrig din bok efter omslag.

Det kan bli ditt bakslag.


Så lyssna på tant

och bli lite mer observant

på din omgivning.


(och vänta på min bokutgivning!)




Bunden vers av Hallucinera
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-26 11:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha mycket skönt skrivet, bakom din yta döljer sig en gudinna, med all världens erfarenhet o insikt, henne bör vi lyssna uppenpå
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring