Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Jag stod ute på åkern,

i mina något för stora gummistövlar.

Jag tittade bort mot skogsbrynet.

Regndropparna la sig på ögonfransarna,

som morgondaggen på gräset.

Jag väntade.

Och undrade.

Stirrade in på den gamla husgrunden.

Det var alltid något med regn som lockade mig.




Prosa av Hallucinera
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-26 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring