Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets orättvisa rättvisa

Livet har mig bedragit,
trots att jag efter alla regler deltagit.

Jag fick inte allt jag ville ha,
jag skyller på att jag fick fel DNA.

Mina försök att göra rätt,
har inte alltid varit lätt
att genomföra.

Livet har alltid funnit sätt att förstöra,
det jag försökt bygga upp,
ensam, utan trupp.

Men jag fortsätter att försöka
att plånboken utöka.

Någon gång ska väl lyckan bli min,
annars får åren dränkas i gin
och tonic, med ett litet paraply,
tills jag jordens yta kan fly.




Bunden vers av Hallucinera
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-26 11:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet, sorgligt, du bör få allt du vill, alltid
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring