Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma människor

Ur sinnenas moln
regnar tårar,
som lägger sig
i känslopölar
på den hårda asfalten.
Men i den grå verkligheten,
tar de tomma
människoskalen
ett kliv åt sidan
och fortsätter in
i stressens mörka
tomrum.




Fri vers av Hallucinera
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-04 09:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och tomma tunnor skramlar (och svamlar) som bekant mest.
Jag hör dem ofta på stan:
"Titta, där är han som skriver insändare!"
Som Peps sjöng: "För mycket tissel tassel..."
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring