Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Jag lyssnar till dina andetag

Du sover tungt

Jag tror att du drömmer

Din hand snuddar vid min

Jag är trygg

Din värme sprider sig till min kalla kropp

Jag känner mig älskad

För första gången i mitt liv

Den finaste stunden är nu

När jag lyssnar till dina andetag




Fri vers av Hallucinera
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-02 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hallucinera
Hallucinera

Mina favoriter
Kärleksförklaring