Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknadsgycklarna.



De ska banne mig
gå in i dig och ut ur dig.

Passagerarna

Du är den Linjebuss
som för dem vidare

Vare sig du eller de
vill det eller ej

Deras undersökningar,statistik
slogans och påstående.

Skall driva omkring som
sanslösa reklamblad inuti dig

Och Du skall stranda en Vårdag
som ett vackert vrak

På en Äng med blommande
Tusenskönor runtikring.

Det är fullbordat då
Karriären som härjat i dig.

Då är jag för längre sedan
försvunnen-bortom
Granskogarna i Åmål

Fanor vajar bara på halv stång
för de avlidna

Vi andra misslyckade överlevare
får klara oss utan Hedersbetydelser
ännu en stund.
I tillvarons malande Kvarnhjul.

Från din avhoppade vän
Med ett leende på läpparna

som heller ej kom fram. ..

Till Salighetens Marknadspalats.


Och som numera enbart
Lever vidare. .. Med Skogen
susande i sitt sinne!










Tillängnad: "Claes Bloggare"




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-18 16:55



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Som dystopi var den här lysande.
2015-02-19

    ej medlem längre
oerhört bra!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP