Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

dina ord gjorde mig så fin,
Å, jag blev just den dina
läppar, dina händer
målade mig till;
så sensuell

jag fick en önskan att vara
den du skapade

så jag shoppade de där
dyra stövlarna, och
sedan också de tajta jeansen som
jag blev riktigt acceptabel i, faktiskt

men nu vet jag inte
när jag ska ha allt det där för
utan dej är det bara

maskerad




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-18 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim