Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindlande

Fader vår i natten stor
se till mig som är en brist i ett vi!

Jag kommer från en avlägsen klan
någonstans ifrån där det är varmt
hör en avlägsen klang
från Big-Bang!

Fader du, var exakt, är jag nu -
natten gungar av ångest
är jag verkligen kvar där jag tror att jag var
i min hjärnas grå geleiga massa?

Kanske är jag ett sken
blott och bart en svindlande ring av ensamhet
- en sådan ring, som katten så lätt slår ur tassen sin!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-19 17:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP