Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smoke rings...

Cirkeln den sluts kring rökruta
var ska rökare otium njuta
kanske muta sig in
i nå´nt okänt krypin
eller oförblommat då sluta




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-20 18:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra om aktuell fråga
2015-02-24

  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2015-02-21

  lodjuret/seglare VIP
Den passiva rökaren ej väljer
dock tvingar sig där dväljer
om alls kunna vistas socialt
problemet är förstås globalt
då rökverk sig överallt säljer
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt