Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rock'n'roll

Rocka på, rocka
fett,
rocka brett,
rocka vilt

rocka glatt, rocka högt,
rocka lågt, rocka
In, rocka ut,
rocka fritt!

Rocka hit, rocka
dit, rocka roll,
rocka mjukt, rocka
coolt, rocka mej,
rocka dej

rocka liv, rocka
fred, rocka
lugn, rocka ro,
rocka oss, rocka
loss:

rock'n'free
rock'n'be
rock'n'roll
Rock'n'roll




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-20 22:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Are you realy rock`n rocked ?
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim